Întâlnire de lucru 22.07.2021

Consiliul de Monitorizare este deschis la dialog cu organizaţiile neguvernamentale care desfăşoară programe de apărare a drepturilor persoanelor cu dizabilităţi şi cu organizaţiile neguvernamentale care reprezintă persoanele cu dizabilităţi.

În aceste condiții, dorim să avem în mod constant întrevederi pentru a purta discuții pe tema procedurilor privind monitorizarea respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități aflate în instituții supuse monitorizării. Astfel, vă invităm să participați la discuțiile pe platforma Zoom, joi, 22.07.2021, începând cu orele 13:00, cu rugămintea de a ne comunica numărul persoanelor care vor participa din partea fiecărei organizații, precum și datele de contact ale acestora (inclusiv adresa de e-mail la care să poată fi trimis link-ul pentru conectare), prin e-mail, la adresa secretariat@consiliuldemonitorizare.ro, cel mai târziu în data de 20.07.2021, orele 10:00.

În vederea pregătirii discuțiilor ce vor fi purtate la întâlnirea din data de 22.07.2021, avem rugămintea să consultați documentul următor, în vederea formulării unor eventuale propuneri:

Aspecte de analizat în cadrul vizitei de monitorizareMărime font